Totta vai Tarua

Strutsit piilottavat päänsä hiekkaan.

Tämä on yleinen myytti. Strutsit eivät kaiva päätään hiekkaan piiloutuakseen vaaran uhatessa. Kun ne tuntevat olonsa uhatuksi, ne yleensä pakenevat jopa 70 km/h nopeudella. Jos ne eivät pääse pakenemaan, ne voivat laskeutua maahan ja painaa pitkän kaulansa maata vasten ollakseen vähemmän näkyviä. Joskus ne laskevat päänsä pesiinsä kääntääkseen munia, mikä todennäköisesti on synnyttänyt tämän väärinkäsityksen.

Arvioi väite

Ei vielä ääniä
Jatka pelaamista 🧩 Seuraava väite

Tietoa väitteestä

Kohderyhmä: Aikuiset
Vaikeustaso: 2/4

Haasta ystäväsi

📤 Jaa tämä väite

Saatko 10/10?

Haasta itsesi Totta vai Tarua -pelillä ja katso, kuinka monta vastausta saat oikein!

ALOITA PELI Yksinpeli • 1 pelaaja

Lisää kysymyksiä aiheesta eläinkysymykset

Pelaa yhdessä

Pelaa Totta vai Tarua yhdessä

Luo huone, jaa koodi ja kilpaile ystävien ja perheen kanssa.

1 Luo huone 2 Jaa koodi 3 Pelaa
Aloita moninpeli