Totta vai Tarua
Strutsit piilottavat päänsä hiekkaan.
Tämä on yleinen myytti. Strutsit eivät kaiva päätään hiekkaan piiloutuakseen vaaran uhatessa. Kun ne tuntevat olonsa uhatuksi, ne yleensä pakenevat jopa 70 km/h nopeudella. Jos ne eivät pääse pakenemaan, ne voivat laskeutua maahan ja painaa pitkän kaulansa maata vasten ollakseen vähemmän näkyviä. Joskus ne laskevat päänsä pesiinsä kääntääkseen munia, mikä todennäköisesti on synnyttänyt tämän väärinkäsityksen.
Tietoa väitteestä
Haasta ystäväsi
Saatko 10/10?
Haasta itsesi Totta vai Tarua -pelillä ja katso, kuinka monta vastausta saat oikein!
Lisää kysymyksiä aiheesta eläinkysymykset
Pelaa yhdessä
Aloita moninpeli
Pelaa Totta vai Tarua yhdessä
Luo huone, jaa koodi ja kilpaile ystävien ja perheen kanssa.
1 Luo huone
2 Jaa koodi
3 Pelaa
