Waar of Onwaar

Pinguïns leven van nature op de Noordpool en in het Noordpoolgebied.

Nee, dat is onjuist. Pinguïns leven uitsluitend op het zuidelijk halfrond, voornamelijk in Antarctica en andere koude gebieden zoals Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Op de Noordpool en in het Noordpoolgebied vind je daarentegen ijsberen.

Beoordeel de bewering

Nog geen stemmen

Over deze bewering

Doelgroep: Volwassenen
Moeilijkheidsgraad: 1/4

Daag een vriend uit

📤 Deze bewering delen

Kun jij 10/10 halen?

Test jezelf met Waar of Onwaar en ontdek hoeveel antwoorden je goed hebt!

SPEEL NU Speel alleen • 1 speler

Meer vragen over geografie

Samen spelen

Speel Waar of Onwaar samen

Maak een kamer, deel de code en speel tegen vrienden en familie.

1 Maak een kamer 2 Deel de code 3 Spelen
Multiplayer starten